Fönster

Westcoast Windows fönster är som andra fönster men ändå inte. Precis som hos de flesta fönstertillverkare har du flera olika produktfamiljer att välja på och valen och tillvalen är många. Det som skiljer oss är den unika och extremt täta konstruktionen med en utsida av aluminium och en insida av trä. Naturligtvis kan du få dina fönster måttanpassade efter dina behov helt utan extra kostnad. Välkommen att titta närmare på alla våra fönster!

Classic

Vårt mest sålda fönster, vilket är lätt att förstå. Horisontalt glidhängt som går att slå runt 180 grader för att kunna putsa rutan inifrån. Beslagen tål bågvikt upp till hela 80kg. Beslagen är dessutom dolda från utsidan vilket ger ett rent och estetiskt tilltalande yttre. Tre fasta vädringslägen och två fasta putslägen är uppskattade både ur funktions – och säkerhetssynpunkt. Kan fås med en eller flera bågar i samma karm.

Antik

Fönster med traditionellt utseende tillverkade med moderna metoder. Insidan är försedd med antik profilering på både båge och karm. De sidohängda fönstren är försedda med haspar och stormkrok som ytterligare bidrar till att ge en känsla av svunna tider. Antik kan även fås med spanjolett och handtag. Utsidan har samma utseende som Classic-serien.

Design

Den eleganta designserien passar utmärkt till funkishus och modern arkitektur. En 48 mm glaskassett skapar ett minimalt steg mellan yttersta glaset och glaslisten vilket gör att fönstret ligger mer i linje med övriga fasaden och skapar ett visuellt slätare utseende.

Läs mer på WestCoast Windows.