Uterum

NOVOROOMS UTERUM är till för att användas på sommaren som väderskydd, försedda med stora öppningsbara glasytor för kontakt med naturen utanför. Man kan välja att ge uterummet en viss isolerförmåga, vilket ger möjlighet till uppvärmning och därmed en betydande säsongsförlängning i det svenska klimatet.

NOVOROOM VINTERTRÄDGÅRDAR kombinerar närhet till naturen och skydd från den! De har en isolerförmåga som tillåter frostfritt klimat, så att exotiska växter trivs året om. Vinterträdgården kan även tillfälligt värmas upp till rumstemperatur, för till exempel julbordet.

NOVOROOMS fasadpartier är till för dig som vill ersätta husväggen med glas, eller vill göra en utbyggnad med mycket ljusinsläpp! Fasadpartierna är tillverkade helt i aluminium med brutna köldbryggor och levereras alltid med 15 års lackgaranti. Ni kan välja nästan vilken färg som helst på in- respektive utsidan. Novorooms fasadpartier är anpassade för vårt Nordiska klimat med låga U-värden och bra tätning. Vikpartierna har till exempel en speciell karm som omsluter dörrbladen, så att maximal tätning uppnås.

Läs mer på Novoroom här.