Samarbetspartners

Att få till ditt uterumsprojekt på ett bra sätt är det viktigaste för oss på

Uterum & Design Stockholm AB.

Vår mångåriga erfarenhet har resulterat i att vi har byggt upp ett starkt team av partners som är trivsamma att jobba med, och som svarar upp till våra förväntningar och krav på god kvalitet.

Montage

Erfarna montörer är en stor fördel när du genomför ditt uterumsprojekt. Vår partner är certifierade och har stor erfarenhet av uterumsprojekt.

Bird Bygg AB

Bird har en bred hantverkarkunskap och stor erfarenhet. Bird är duktig på att hitta bra lösningar och utför allt jobb i anslutning till ditt projekt tex.markarbeten, gjutning av platta, trallgolv, trappor, panelbyten och montage av dörrar o fönster.

Denckert Installationer

Vår affärsidé är att tillhandahålla marknadens mest tillförlitliga och kvalitativa installationslösningar av el, tele, data och larmprodukter genom kompetenta, noggranna och trevliga medarbetare.

Leverantörer

Vi på Uterum & Design Stockholm AB har valt att jobba med leverantörer som kan leverera produkter av god kvalité och som lämpar sig just för uterum.

Med vår erfarenhet vet vi vad som är viktigt att tänka på, allt från när det gäller vilket glas man ska välja, hur uppvärmningen ska fungera, hur ventilationen ska gå till, vilken panel och vilket golv som är lämpligt i ditt rum.

Att välja rätt produkter lönar sig i längden.

Svenska tillverkaren Novoroom med fabrik i Göteborg är en av landets ledande uterums leverantör både när det gäller kvalitet och design. Novoroom levererar ett rum som är anpassat till just ditt hus och som lever upp till dina övriga krav.

 

Ett glasklart val

Att tillverka riktigt bra fönster är en konst. Vi har producerat våra fönster med samma omsorg sedan starten. Varje uppdrag är unikt, varje hus har sin personlighet och varje miljö har sina förutsättningar. Det som förenar våra kunder är de höga kraven på kvalitet och god design.

Vår ambition är att möta dina önskemål med stor flexibilitet och lyhördhet. Resultatet vi strävar efter, fönster av högsta kvalitet med överlägsen livslängd och minimalt underhåll, har dock varit detsamma sen ruta ett. För det är ju som vi brukar säga: en nöjd kund kommer inte tillbaka- på länge!

Timbertech Svenska AB

Träkompositmaterial har en stor supporterskara bland altandäcksbyggare i USA. Där byggs 30 procent av alla utedäck med detta material som till hälften faktiskt består av trä. TimberTech är ledande tillverkare i världen av träkomposit för altandäck och räcken. Huvudkontoret ligger i Wilmington, Ohio där även den ledande forsknings- och utvecklingsavdelningen är placerad.

I Sverige har vi funnits sedan 2006 och är idag marknadsledande i Skandinavien. Huvudkontor och lager finns i Ängelholm.

Med TimberTech kan du bygga din drömaltan och praktiskt taget riva din årliga ”att-göra-lista” för utedäcket – som vi säger – Less Work, More Life.